× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

VIDEO: FATÁLNE ZAVÁHANIE KOŠARIŠŤANA AJ ROZHODCOV


02.03.2019

Už prvý zápas medzi siedmym a desiatym tímom po základnej časti priniesol množstvo zaujímavých momentov. Dnes bol duel na juhu Slovenska ešte kontroverznejší. Spomedzi všetkých udalostí, ktoré sa udiali sme si pre vás pripravili vďaka spolupráci s huste.tv tieto dve.

V dvadsiatej tretej minúte zápasu strieľal takmer z polovice ihriska netradičný strelec, kapitán Detvy, Jozef Sládok. Jeho strela napokon zapadla do siete, no radosť kapitána Podpoľancov bola kvôli ofsajdu predčasná! Ťažko povedať, čo však robil brankár Košarišťan mimo bránkoviska. Viac už vo videu!

 

 

Druhá situácia sa udiala trinásť sekúnd pred koncom základnej hracej doby. Hráč Nových Zámkov, Filip Bajtek, strelil vyrovnávajúci gól na 3:3. Predchádzal tomu však nepovšimnutý faul práve strelca gólu. Boris Valábik v štúdiu hokej okomentoval túto situáciu takto: "Rozčúlil ma záver zápasu, bola to hanba, fraška a dehonestácia toho, čo je pojem profesionálny rozhodca," povedal. "Tento zápas podčiarkol to, čo je najväčšou slabinou našej ligy, je to hanba," dodal.

 

 

Nezabudnite nám napísať na naše sociálne siete čo si myslíte o tomto zápase našej najvyššej hokejovej ligy!

PODOBNÉ ČLÁNKY