× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

Nedeľa v duchu benefičného zápasu Dukly Trenčín proti vysokoškolským Gladiátorom


09.02.2019

S výbornou myšlienkou prišli zástupcovia univerzitného tímu Gladiators Trenčín, ktorí pôsobia v EUHL. Vďaka ich spolupráci s trenčianskou Duklou sa tak v nedeľu odohrá na Zimnom štadióne Pavla Demitru zápas, ktorý bude mať benefičný charakter. Celý výťažok z dobrovoľného vstupného totiž poputuje Domovu sociálnych služieb Demy v Trenčíne.

Ušľachtilá myšlienka tak prvý krát v histórii prinesie meranie síl tímu z EUHL proti tímu z Tipsport Ligy. Okrem benefičnej akcie pôjde aj o propagáciu samotnej EUHL, ktorá sa teší u nás čoraz väčšej popularite. Bude zaujímavé sledovať na akej úrovni je aktuálne druhý celok univerzitnej ligy.

"Myslím, že tento zápas nám môže byť zrkadlom, vďaka ktorému zistíme na akej úrovni sa momentálne náš tím nachádza. Je mi jasné, že budeme ťahať za kratší koniec, ale svoju kožu nedáme lacno,“ odhodlane vyslovil Roman Moravec, ktorý je športovým riaditeľom Gladiators Trenčín.

„Samotný nápad má základ na spolupráci, ktorá funguje medzi Gladiátormi a Duklou už niekoľko rokov. Nakoľko sa odohrá v čase, kedy hráči Dukly budú mať reprezentačnú prestávku a Gladiátori pred sebou posledné zápasy základnej časti, toto stretnutie oba celky môže udržať v zápasovej kondícii. Každý zápas je lepší ako tréning. Navyše, ak má človek možnosť pomôcť, nie je nad čím premýšľať. Pevne verím, že príde čo najviac ľudí a spoločne sa zabavíme a pomôžeme dobrej veci,“ doplnil na záver Moravec.

Samotné stretnutie sa uskutoční v nedeľu 10.2.2019 o 17:00 na trenčianskom Zimnom štadióne Pavla Demitru. Preto ak ste z Trenčína alebo okolia, určite podporte túto zaujímavú akciu!

PODOBNÉ ČLÁNKY