× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

OPÄŤ ZASADNE DISCIPLINÁRKA! VEDENIE DUKLY REAGUJE NA NEPRÍJEMNÉ ATAKY (+VIDEO)


17.03.2019

Štvrťfinálová séria medzi Duklou Trenčín a Nitrou je naďalej mimoriadne vypätá, vrie to na ľade, na tribúnach ale aj v zákulisí oboch celkov. Po včerajšom štvrtom zápase, ktorý sa odohral na ľade Trenčína, bude musieť opäť zasadnúť disciplinárna komisia. Tentokrát na podnet vedenia Dukly.

A podnetov je hneď viacero, posudzovať sa budú fauly Blackwatera a Versteega, pri čom prvý menovaný sa dopustil hneď dvoch prehreškov. Za faul na Hlinku sa Blackwater dokonca predčasne porúčal do kabíny, za jeho útok na oblasť hlavy a krku dostal totiž trest do konca stretnutia.

My v tejto chvíli nebudeme posudzovať úmysel, či neúmysel Judda Blackwatera, no rozhodcovia vyhodnotili celú situáciu správne a ich verdikt po zápase kvitoval dokonca aj Branislav Rapáč: "Bol to jasný faul na hlavu, bolo mi ho (Hlinku) veľmi ľúto a hneď som sa ho pýtal, či je v poriadku. Dúfam, že mu nič nie je, verím, že bude v ďalšom stretnutí hrať. Chceme poraziť Trenčín v plnom zložení." 

Disciplinárna komisia je tak v nezávideniahodnej situácii, nakoľko trestami, ktoré udelili Starostovi a Sádeckému, vytvorili akýsi precedens, na základe ktorého by stopka na menej ako päť zápasov vniesla do tejto série veľmi zvláštne svetlo.

Dukla Trenčín sa na svojom facebookovom profile nebála použiť tvrdšie slová, spomínajú dokonca vopred plánovaný a dohodnutý útoku na Hlinku, čo avizoval v nešťastnej hlasovej nahrávke Juraj Majdan. Práve táto skutočnosť je na celej situácii najparadoxnejšia. Michal Hlinka včerajšie stretnutie nedohral a jeho zdravotný stav je na teraz neznámy. Šance, že nastúpi v pondelkovom stretnutí na ľade Nitry, sú v tejto chvíli otázne...

PODOBNÉ ČLÁNKY