× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

Zemetrasenie v košickom hokeji? Končia tréneri aj športový manažér!


25.03.2019

Personálne zmeny vo vedení aj v realizačnom tíme Košíc nenechali na seba dlho čakať. Družina okolo kapitána Nagya vypadla už tretiu sezónu po sebe pred bránami semifinále a opäť sa tak udejú zmeny na lavičke, aj vo vedení.

Pri mužstve tak končia tréner Šimíček a odvolaní boli aj jeho asistenti Šimurda a Bartoš. Voľné funkcionárske kreslo ostalo po športovom manažérovi Pavlovi Zůbekovi. O všetkom rozhodovala Správna rada HC Košice a o výsledku informoval klub na svojej webovej stránke.

Tieto kroky sa viacmenej očakávali, sezóna z hľadiska umiestnenia opäť nemôže byť hodnotená ako úspešná. K vypadnutiu zrejme prispeli aj príliš časté zmeny v jednotlivých formáciach, čo sme si detailnejšie rozobrali aj v našom článku 5 dôvodov vypadnutia Košíc z play-off.

V košickom hokeji tak zrejme nastanú obrovské zmeny, koniec kariéry ohlásil Ladislav Nagy a káder bude opäť potrebovať menšiu "prestavbu". Navyše, hráči, ktorí podpíšu s HC Košice zmluvu budú môcť očakávať príchod nového realizačného tímu. Pre trénerov to však bude mimoriadne náročná úloha, tlak ktorý táto práca so sebou prináša je totiž enormný a vedenie klubu z metropoly východu kladie pred sezónou vždy len tie najvyššie ciele.

PODOBNÉ ČLÁNKY