× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

Michal Valent predĺžil s Duklou zmluvu o dva roky!


27.03.2019

Klub o tom informoval na svojej webovej stránke.

Michal Valent tak spojil svoju budúcnosť s klubom, kde odchytal už dve sezóny a kde sa zaradil medzi kľúčové postavy. Na svojom konte má jednu striebornú medailu, tento rok jeho mužstvo nestačilo vo štvrťfinále na Nitru.

Dukla Trenčín tak zároveň potvrdila, že už začína s prípravami na sezónu 2019/2020. Nie nadarmo sa hovorí, že brankár je základný kameň úspechu. Zrejme aj preto je Valent medzi prvými, s ktorými sa do novej sezóny počíta.

Pre klubový web Dukly Trenčín navyše tridsaťtriročný brankár potvrdil, že je po každej stránke spokojný. "Nikdy som sa netajil tým, že som v Trenčíne spokojný – ako po hokejovej, tak i po osobnostnej stránke. Som rád, že sme sa dohodli na pokračovaní, na ďalších dvoch rokoch. Verím, že tá spolupráca bude úspešná, že sa nám bude dariť a že dosiahneme to, čo si budeme priať,“ vyslovil skúsený gólman.

Rozhovory o novom kontrakte údajne prebehli už pred koncom základnej časti. Možno aj tento faktor mal vplyv na fantastickú formu Valenta, vďaka ktorej Dukla na poslednú chvíľu "urobila" prvú šestku a postúpili tak priamo do štvrťfinále.

Michal Valent odchytal v drese Dukly dovedna už 116 stretnutí, v ktorých si drží úctyhodnú bilanciu 92,5% v úspešnosti zákrokov. A to odchytal zhruba 90% stretnutí. Fanúšikovia Dukly Trenčín sa tak môžu na miláčika tribún tešiť aj v novej sezóne.

PODOBNÉ ČLÁNKY