× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

Detviansky káder sa pred sezónou zaujímavo rysuje!


13.05.2019

Minuloročný účastník štvrťfinále play-off a azda najväčšie prekvapenie ročníka z Detvy neúnavne pokračuje v skladbe kádra na novú sezónu. O tom, že v kuchyni Podpoľancov sa neustále niečo deje a Detvanci chcú zopakovať pomerne úspešný ročník nasvedčuje aj to, že pod Poľanou si chcú udržať väčšinu kádra z minulej sezóny. 

Vo včerajšom článku ohľadom prestupov sme vám priniesli zmeny vo všetkých kádroch vrátene Podpoľancov.  Súčasťou tímu boli zatiaľ len obranca Marek Pač, mladý útočník, Filip Čenka a z Košíc prišli podporiť ofenzívu Ján Sýkora spolu s Tomášom Klímom. Dnes sme sa však dozvedeli, že v Detve budú pokračovať aj tieto mená. Viac v riadkoch nižšie.

V tíme ostáva brankár, Roman Petrík, najproduktívnejší obranca, Martin Chovan, rodák z Považskej Bystrice, Daniel Gachulinec, taktiež Dominik Jendroľ spolu s Frederikom Fekiačom.  Pod Poľanou ostáva aj mládežnícky reprezentant Andrej Golian.

Z útočníkov budú hájiť farby Podpoľancov Ladislav Ščurko, najlepší strelec Michal Murček, Zvolenčania Viktor Fekiač, Jakub Žilka, aj v Tipsport lige ostrieľaný Matúš Chovan, chýbať nebudú ani mladíci Tomáš Török, Peter Valent, Maroš Surový, Zdeněk Král, Matej Ľupták. Klub sa taktiež dohodol na ďalšej spolupráci s Jozefom Tibenským a Rastislavom Gašparom

Na skúške v príprave bude medzi hráčov Detvy patriť český obranca Marcel Hlaváček. 

Trénerom Detvy ostáva Josef Turek.

autor: Patrik Ľupták

PODOBNÉ ČLÁNKY