× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

Čo bude so Slovanom?


01.07.2019

Bratislavský klub dnes zvolal tlačovú konferenciu, na ktorej boli prítomní traja zástupcovia Slovana. Konkrétne generálny manažér, Juraj Bakoš, viceprezident Juraj Široký mladší a tréner Roman Stantien.  Tí zodpovedali viaceré dôležité otázky, ktoré sa týkajú budúcnosti Slovana v Tipsport lige.

"Máme záujem o hráčov, ktorí hrali za Slovan, tiež hráčov z Bratislavy," prezradil na úvod generálny manažér Slovana. "Chceli by sme piliere ako Sersen či Kukumberg a okolo nich doplniť mužstvo," hovoril Bakoš. Taktiež načrtol tému rozpočtu "Rozpočet pre túto sezóne bude najnižší v histórii Slovana." Generálny manažér klubu z hlavného mesta Slovenska sa vyjadril aj na tému zmluv. "Slovan nemá momentálne žiadneho hráča. Nové zmluvy budeme podpisovať v priebehu dvoch týždňov." Juraj Bakoš oznámil aj krajiny, z ktorých by mali byť hráči v bratislavskom klube  "Zatiaľ sme oslovovali len Slovákov a dvoch Čechov. Hráčov zo zámoria či Fínska, Švédska sme neoslovovali," dodal nakoniec bývalý manažér Košíc.

Dobre známa informácia je, že Slovan nemá vyplatené záväzky voči hráčom z predošlej sezóny. Aká je momentálna situácia priblížil Juraj Široký mladší. "Potrebujeme vyplatiť hráčov v celkovej čiastke zhruba 3 milióny eur," ozrejmil Široký. "Vyplácali sme aj v piatok, aj dnes," hovoril viceprezident klubu. Klub z hlavného mesta myslí jedine na našu najvyššiu súťaž. "Nemáme žiadny plán B, chceme hrať Tipsport ligu," týmito slovami ukončil tlačovú konferenciu známy bratislavský podnikateľ, Juraj Široký mladší.

autor: Patrik Ľupták

PODOBNÉ ČLÁNKY