× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

VIDEO: Obranca Bagin TAKTO obral Košice o výhru nad Žilinou!


10.10.2018

Nedeľné 10. kolo hokejovej Tipsport Ligy prinieslo moment, ktorý sa na slovenských klziskách často nevidí. Obranný zákrok, ktorým sa prezentoval Emil Bagin (MsHK Žilina) proti Košiciam sa totiž častejšie vidí v prestížnej NHL! A to už je čo povedať.

V spomínanom zápase medzi Žilinou a Košicami sa rozhodovalo až v predĺžení, ktoré si pre "hŕstku" skalných pripravilo naozaj dramatické rozuzlenie. Hostia sa usadili v útočnom pásme Žiliny a Klemen Pretnar našiel prihrávkou Suju, ktorý z prvej vypálil tvrdý projektil. Brankár domácich s námahou puk vyrazil, avšak ten nešťastne mieril už za bránkovú čiaru! V tom však naozaj obetavým štýlom zasiahol práve Emil Bagin, a udržal tak svoje mužstvo v hre. Žilina aj vďaka tomu napokon zvládla zápas vyhrať po samostatných nájazdoch! Bagin si tak zrejme vyslúžil od svojich spoluhráčov a trénerov naozaj nemalú pochvalu. Na celý obranný zákrok sa môžete pozrieť na TOMTO VIDEU:

 


Páčil sa vám tento článok? Chceli by ste, aby tento zákrok videli aj vaši známi? Budeme radi ak tento článok zazdieľate na Facebooku. Ďakujeme :)

PODOBNÉ ČLÁNKY