× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

Ponúkame možnosť stať sa súčasťou redakcie!


16.10.2021

Mohlo by sa zdať, že hokejisti majú po odohranom zápase dostatok voľného času, kým opäť nenastane moment ligového duelu, no opak je pravdou. Dni medzi zápasmi majú vyplnené tréningami a klubovými povinnosťami. Podobne je to aj s prácou redaktora, grafika a fotografa, ktorí musia flexibilne reagovať na novinky zo sveta slovenského ligového hokeja. Ponúkame vám možnosť nazrieť za oponu redakcie a stať sa súčasťou redakčného tímu, ktorý je tvorený mladými, odhodlanými a šikovnými ľuďmi.

So začiatkom sezóny sme sa aj my v našej redakcii rozhodli dať šancu novým záujemcom o prácu v tejto oblasti. Nakoľko sa naše rady stenčili, na to, aby sme Vám mohli prinášať kvalitný obsah na pravidelnej báze, potrebujeme mať dostatok šikovných ľudí. Naším cieľom je byť vždy aktuálnym a moderným médiom, ktoré bude uznávané fanúšikmi, hráčmi a osobami zainteresovanými v štruktúrach našej najvyššej hokejovej súťaže. To však obnáša množstvo mravčej práce, na ktorú by sme radi do tímu prijali nové posily s chuťou pracovať na vytúženej méte a so spoločnou víziou. Koho vlastne hľadáme?

 

REDAKTOROV/REDAKTORKY

Aktuálne sú súčasťou nášho tímu štyria redaktori, ktorí sa snažia prispievať rovnakou mierou k publikovaniu článkov na náš web. Všetko však závisí od ich voľného času, chuti a nápadov alebo aktuálneho diania v extralige.

 

ČO POŽADUJEME?

Ideálom, no nie podmienkou je mať dovŕšený vek 18 rokov, nakoľko redaktori bežne prichádzajú do styku s hokejistami, funkcionármi a inými žurnalistami. Ak ale máš seriozny záujem a vlastnosti, ktoré spomíname v nasledujúcich riadkoch, neváhaj sa ozvať, aj keď ešte nemáš osemnásť. Veľmi dôležitá je, samozrejme, výborná gramatika a štylistika, orientácia v hokejovej a športovej terminológii. je taktiež nevyhnutná. Podstatná je aj vlastná iniciatíva, chuť tvoriť a nebáť sa nových vecí. Nikoho do ničoho netlačíme, prácu si vždy rozdelíme podľa toho, kto sa na čo cíti, kto má čas a priestor. Bolo by fajn, ak by nový redaktor zvládol napísať minimálne jeden až dva články týždenne. Tak isto oceníme promptnosť, teda schopnosť rýchlo reagovať na aktuálne dianie a horúce novinky!

 

ČO PONÚKAME?

Redaktorom ponúkame najmä možnosť novinárskej akreditácie na jednotlivé zápasy Tipos extraligy. Vďaka tomu si viete vychutnať zápasy zo sektorov určených pre média a môžete sa neraz ocitnúť po boku nielen najskúsenejších novinárov, ale aj hokejistov a trénerov. Tak isto vám to dáva možnosť nahliadnuť tam, kde iní nemôžu, teda do press centier alebo do mix zóny, kde sa uskutočňujú pozápasové rozhovory. Na záver ponúkame najmä zisk cenných skúseností pod dohľadom kvalitnej zostavy. Môžete si tak obohatiť svoj životopis a získať skúsenosti, ktoré vás v živote môžu dostať k práci snov! :) Niektorým z nás sa to už podarilo a dokázali sa posunúť vyššie. Navyše, sme pohodový kolektív a občas zájdeme spolu aj na nejaké to pivko.

fun fact: V našej redakcii sú redaktori vo vekovom rozmedzí 20 až 29 rokov. J

 

FOTOGRAFOV/FOTOGRAFKY

ČO POŽADUJEME?

V redakcii máme momentálne jedného člena výhradne s týmto zameraním, no niekedy sa tejto práce chopia aj ostatní kolegovia, ktorí si na to veria. Základom je, aby si mal/mala poriadnu a modernú výbavu, ktorej výtvory oceníme nie len my v redakcii, ale aj čitatelia nášho webu a ľudia na sociálnych sieťach! :) Kvalitné fotky robia dobrú reklamu nie len redakcii, ale aj samotnému fotografovi.

 

ČO PONÚKAME?

Možnosť akreditácie na jednotlivé stretnutia Tipos extraligy a príležitosť odprezentovať svoju prácu na našom Instagrame s vyše 5000 sledovateľmi, ktorí čakajú na parádne zápasové momentky.

fun fact: Spomínané zápasové momentky sú medzi fanúšikmi veľmi populárne a patria k najviac „srdiečkovaným“ príspevkom na Instagrame. J

 

"INVESTORI"

Nikde ani zmienka o peňažnej odmene... v aktuálnej dobe je luxus niekde len tak "dobrovoľníčiť" a nebyť za svoj obetovaný čas nijak odmenený. Radi by sme ľudom v našej redakcii dopriali aj finančnú odmenu, ktorú si bez pochyby zaslúžia. To by sme však potrebovali, aby do nášho projektu vstúpil niekto, kto by našu snahu finančne podporil. Samozrejme, takéto možnosti riešime aj inou cestou, ale nikdy nevieme, či to náhodou nečíta aj niekto, kto by rád podporil nádejnú redakciu plnú mladých a šikovných ľudí. J

 

Zaujala ťa niektorá z ponúkaných pozícií a chceš sa nám ozvať? Je to jednoduché! Kontaktovať nás môžeš e-mailom na tosk.timeoutsk@gmail.com, kde sa nám môžeš v krátkosti predstaviť, napísať pozíciu, o ktorú máš záujem, poprípade nám môžeš poslať niečo zo svojej doterajšej tvorby. Takisto nás môžeš kontaktovať aj prostredníctvom súkromnej správy na Facebooku alebo na Instagrame. My sa už teraz tešíme na prípadnú spoluprácu. Neváhaj, nemáš čo stratiť. J

PODOBNÉ ČLÁNKY