× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

ČO JE TO TIMEOUT?


29.08.2018

ČO JE TO TIMEOUT? Na sociálnych sieťach momentálne neexistuje asi žiadna stránka, venujúca sa výhradne len Tipsport lige. Presne toto bol dôvod založenia projektu Timeout! 

 

Skupina mladých ľudí, chce obetovať každú minútku svojho voľného času tomu, aby vám priniesla všetko dôležité, čo sa v najvyššej slovenskej súťaži udeje. Cieľom tohoto projektu je ukázať hokejovej verejnosti iný pohľad na našu ligu, vytvoriť čo najlepšiu, najpriateľskejšiu komunitu a spoločne sa venovať tomu, čo nás baví - hokeju! Time-out vám bude pravidelne poskytovať informácie tykajúce sa všetkých dvanástich tipsportligových klubov. Očakávať od nás môžete podrobné analýzy zápasov, kde rozoberieme všetko podstatné čo sa v zápase udialo. Neustále vám poskytneme náš názor na situáciu, ktorá vás bude zaujímať a radi si vypočujeme aj ten váš. 

 

Cieľom každého našeho redaktora je byť objektívny a nestranný fanúšik dobrého hokeja na našich klziskách. Tešiť sa určite môžete aj na rozhovory s hráčmi z jednotlivých klubov, ktoré už teraz máme zopár v zásobe. Prognózy a TOP5, aj to nájdete medzi článkami na našom webe už onedlho. Venovať sa budeme samozrejme aj Fantasy lige, ktorá v minulej sezóne zožala obrovský úspech. Budeme sa snažiť o to, aby aktuality týkajúce sa Tipsport ligy boli na našich sociálnych sieťach medzi prvými, či sa už bude jednať o prestup, príchod, výsledok, alebo hocičo iné. Stále sme nová, začínajúca stránka a preto toto všetko nemôžeme zariadiť zo dňa na deň, aj keď pre vašu spokojnosť urobíme všetko. Ak chcete byť súčasťou tohoto projektu a patriť medzi člena nášho tímu, neváhajte nás kontaktovať! Nemáte sa čoho báť, možete len získať, nie stratiť! Napísať nám môžete kdekoľvek, či už to bude na Facebook, Instagram, alebo na náš mail. Tím Time-out je tu pre vás.

PODOBNÉ ČLÁNKY