× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

NÁDEJE: Matej Kašlík


31.10.2022

V období medzi sezónami sme intenzívne uvažovali nad tým, ako náš malý hokejový projekt posunúť ďalej a priniesť Vám, milí naši fanúšikovia, jedinečný a hodnotný hokejový obsah. Aj  na základe dotazníka, ktorý ste v lete niektorí z Vás vypĺňali, a tiež na základe monitoringu mediálneho priestoru a našich malých pokusov z predchádzajúcej sezóny, sme dospeli k záveru, že viac pozornosti by sme mali venovať mladým hokejistom, napokon úspechy Nemca, Sýkoru ale aj Slafkovského potvrdili, že aj slovenský hokej dokáže vyprodukovať kvalitných hráčov, ktorí môžu byť draftovaní z najvyšších priečok. 

Rovnako, ako je dôležité, aby mladí hráči dostávali priestor na ľade, je dôležité, aby sa o nich aj hovorilo a dostávali priestor aj mimo ľadových plôch. Je to najlepšia možnosť, ako naše talenty priblížiť hokejovej verejnosti a fanúšikom, ktorí možno sledujú dianie primárne iba vo svojom obľúbenom klube. Tieto mladé hokejové talenty zároveň častokrát svojou hrou, nasadením a nebojácnosťou vzbudzujú radosť, a povedzme si úprimne, nie len u fanúšikov konkrétneho klubu, ale častokrát naprieč celou extraligou, či neskôr v reprezentačnom prostredí.

Aj v našich radoch prebehlo veľa rozhovorov a diskusii, kde sme sa dohadovali o obsahu a forme tohto projektu a určitý čas trvalo aj nám v redakcii, kým sme sa rozhodli, že takýto projekt musí byť do určitej miery odlišný od iného obsahu. Rozhodli sme sa preto dať mu podobu online časopisu, ktorý si môžete prečítať na nasledujúcom odkaze:

NÁDEJE: Matej Kašlík

PODOBNÉ ČLÁNKY