× Články Rozhovory Videá Fotogaléria Kontakt

Zmeny v Projekte Timeout v sezóne 2022/2023


11.05.2023

Ako už býva zvykom, nič netrvá večne a všetko sa raz mení. Niečo pribudne a niečo naopak zas ubudne. Aké veci sa zmenili v Projekte Timeout počas uplynulej sezóny?

Výraznou zmenou prešiel grafický vzhľad článkov a tým pádom aj sociálnych sietí ako takých. Články však prešli aj inou zmenou, ako len tou grafickou. V redakcii sme sa začali viac zameriavať na rozhovory, či už s hráčmi týždňa či mesiaca, alebo s ďalšími zaujímavými hokejistami, a tiež na výstupy zo zápasov. Vypichnúť sa dajú napríklad rozhovory s Adamom Sýkorom, viacerými legionármi, pozápasový rozhovor s Marošom Jedličkom, či najnovší prírastok v podobe zaujímavého a rozsiahleho interview s Martinom Mišiakom. Novou špeciálnou sériou, ktorá uzrela svetlo sveta sú Nádeje. V tejto sérii sa podrobne zameriavame na mladých talentovaných hráčov v extraligových kluboch. Okrem hokejových vecí sa s nimi preberajú aj tie nehokejové, ako aj zaujímavosti, ktoré sa bežne o hráčoch nedozviete. Cieľom tohto špeciálu je bližšie priblížiť fanúšikom extraligy mladých hokejistov a umožniť im tak bližšie ich spoznať. O hráčoch niečo povedia aj ich spoluhráči, či tréner. Zmeny sme urobili aj v našich pravidelných hokejových rubrikách, ako napríklad Trieda a bieda a už tradične sme Vám na konci sezóny prinášali informácie aj z našej nižšej ligy, a to najmä z dôvodu priameho postupu víťaza SHL do najvyššej súťaže. Aktívnejší sa snažíme byť aj na sociálnej sieti Twitter. Tá je po našom Facebooku a Instagrame treťou sociálnou sieťou, na ktorej sa dajú nájsť naše príspevky či grafiky.

Tieto zmeny vyplynuli z odpovedí v dotazníku, ktorý ste pred sezónou vypĺňali, a keďže sa v ponúkanom obsahu chceme neustále zlepšovať, tento dotazník je opäť aktuálny. Zameriava sa na novú sezónu a veci, na ktorých do novej sezóny pracujeme alebo chceme pracovať, zmysel to však bude dávať iba vtedy, ak o tieto veci budú mať záujem aj naši čitatelia.  

Redakcia Projekt Timeout

DOTAZNÍK OTVORÍTE KLIKNUTÍM NA TENTO ODKAZ

PODOBNÉ ČLÁNKY